top of page

Nysgjerrig på glassblåsing?

Lørdag 19.september: Åpent kl 12-16. Glasshytta på Frysja. Frysja kunstnersenter, bygg 7.

Glass er sand, soda og pottaske som smeltes sammen ved 1300 ̊c. I Glasshytta på Frysja kan du som besøkende kjenne varmen fra ovnene og høre lyden av flammene. Fra å være flytende, elastisk og rødglødende blir glasset til form, stivner og blir hardt og gjennomsiktig slik vi kjenner det. En magisk prosess, jeg gjerne deler.

På lørdag vil jeg blåse kunsthåndverk med skulpturelle elementer og forklare om materialet og prosessen. Når du er i glasshytta, håper jeg at du vil dele av din nysgjerrighet - jeg svarer gjerne underveis.

Dere får omvisning i showrommet, hvor dere kan se og kjøpe både skulpturer og kunstglass. Et besøk i glasshytta passer for både små og store glassinteresserte.

Velkommen inn i varmen!

Pål

Foto: Sarin Nhek

# Glasskunstner glassartist glasskunst glassart kunsthåndverk handcraft glass handblown håndblåst kunstglass glassblåsing glassblowing glassblower glassblåser Frysja Oslo Frysja kunstnersenter pålrolandjanssen glassblåseri handblownart elskerglass craft craftsman lokal kunstner Oslokunstner firmagaver firmajulegaver

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page