top of page

Har du ansatte du vil gjøre stas på til jul?

Da hadde det vært hyggelig om du tok kontakt! Hos meg er hvert glass spesielt jobbet fram, i samspill med temperatur i glassmassen, fargenes konsistens - basert på dagsform og innfall. Du får et håndblåst glass, med en egen historie.

For en tid tilbake skrev anmelder Mona Pahle Bjerke i NRK "Kunsthåndverket er selve tidens kunstform, fordi den representerer noe langsomt vakkert og kunstferdig som langt på vei har gått tapt i vår skjermbaserte virkelighet.".

Kanskje det er noe som gir gjenklang hos dine ansatte?

Ta en titt på hva jeg lager og ring meg gjerne på tlf 46911635. Ønsker du noe spesielt laget for dere, kan vi utvikle et design sammen. Jeg samarbeider også med gravør som kan gravere logo eller tekst.

Vi høres,

Pål

Søketekst

Jeg lager gjerne bedriftsgaver, firmagaver, julegaver spesielt tilpasset dere. Kunsthåndverk og kunsthåndverksgaver er unike gaver med en historie. En kunstgave bærer i seg all kompetansen og kreativiteten som skal til for å skape vakre glass. Jeg samarbeider med gravør for å kunne markere gavene med firmalogo eller tekst. Dere finner meg i Oslo på Frysja kunstnersenter.

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page