top of page

Nysgjerrig på glassblåsing?

Lørdag 17.oktober: Åpent kl 12-16. Glasshytta på Frysja. Frysja kunstnersenter, bygg 7.

Glass er sand, soda og pottaske som smeltes sammen ved 1300 ̊c. I Glasshytta på Frysja kan du som besøkende kjenne varmen fra ovnene og høre lyden av flammene. Fra å være flytende, elastisk og rødglødende blir glasset til form, stivner og blir hardt og gjennomsiktig slik vi kjenner det. En magisk prosess som jeg gjerne deler.

På lørdag vil jeg blåse kunsthåndverk med skulpturelle elementer og gi deg et innblikk i materialet og prosessen. Når du er i glasshytta, håper jeg at du vil dele av din nysgjerrighet - jeg svarer gjerne på spørsmål underveis.

Dere får omvisning i showrommet, hvor dere kan se og kjøpe både skulpturer og kunstglass. Et besøk i glasshytta passer for både små og store glassinteresserte.

Velkommen inn i varmen!

Pål

Ps -

Det vil være salg av kaffe og noe å bite i, ute på plassen - til inntekt for Røde kors.

Foto: Sarin Nhek

Søketekst

Jeg lager gjerne julegaver spesielt tilpasset dere. Kunsthåndverk og kunsthåndverksgaver er unike gaver med en historie. En kunsthåndverksgave bærer i seg all kompetansen og kreativiteten som skal til for å skape vakre glass, noe som gir hvert enkelt arbeid en helt egen historie. Jeg samarbeider med gravør for å kunne utsmykke gavene med firmalogo eller tekst. Dere finner meg i Oslo på Frysja kunstnersenter.

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page