top of page

Kunstnerkveld på Frysja: vi inviterer til mykji lys og mykji varme tors 19.nov

Det blir gratis minikonsert, åpen glasshytte med demo og pecha kucha – samt enkel servering!

Et knippe av Frysjas kunstnere er klare for en kreativ kveld; du møter musikerne Bugge Wesseltoft & Nils Petter Molvær, glasskunstner Pål Roland Janssen, billedhogger Hilde Mæhlum, fotograf Morten Løberg, tekstilkunstnerne Anna-Liisa Silenti, Ellen Grieg og Hanne Øverland og smykkekunstner Nanna Melland. Flere kunstnere vil også holde sine verksteder åpne.

Å fylle området med summende, blide folk i nattemørket på Oslo kulturnatt, var så hyggelig at vi ble enige om å gjøre det igjen. På Frysja er det ikke mange muligheter for urbane opplevelser på kveldstid, så benytt anledningen; Rydd kvelden, ta med deg fine folk – og kom til Frysja kunstnersenter 19.november.

Velkommen!

Omtrentlig program

Dørene åpner kl 1830, det er gratis inngang. Programmet går fra kl 19-22, og vil omfatte pecha kucha – som gir innblikk i hvordan kunstnere på Frysja arbeider, glassblåsingsdemo og minikonsert.

Vi ordner enkel servering, ta med kæsj.

Sted: Kjelsåsveien 145, bygg 6&7. Følg faklene!

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page