Hva skjer i Glasshytta på Frysja?

I glassovnen er det fremdeles 1160 grader, fylt av flytende glass. Fram til slutten av april, holder vi ovnen i gang.

Skulpturverksted for barn

22. april går Ellediller og krokofanter - skulpturverksted for barn, av stabelen. Verkstedet er for lokale barn i Nordre Aker - med støtte fra bydelen. Påmelding om du trykker her. 23.april fortsetter morroa - og da for barn fra hele Oslo. Påmelding på Oslo opens sider. Har du ikke barn, så er du like velkommen til å følge prosessen og besøke galleriet.

Hverdagsdemoer

I dag hadde jeg hyggelig besøk av en gruppe som ønsket å se og lære, mens jeg gjorde mitt vanlige arbeid. Det forstyrrer meg ikke, annet enn at jeg tidvis blir stille for å konsentrere meg. Er du nysgjerrig, stikk hodet innom. Inngang til verkstedet er rundt hjørnet for den vanlige inngangen for hus 7. Ovnen er i gang til slutten av april.

Inspirasjon

Glasshytter i Norge har funnet ut at vi har mye å lære av hverandre, og har dannet nettverk Norgesglass. I mars hadde vi 16 hytter på besøk på Frysja, samt en internasjonal glasskunstner - Jeff Mack - som gjorde demoer for oss. Veldig gøy! Følg gjerne galleriet @Norgesglass på instagram eller facebook - der kan du holde deg oppdatert på glasskunst fra hele Norge!

I år har jeg fått Statens kunstnerstipend for å gå på kurs med en av verdens dyktigste glasskulptører, Martin Janecky. Å lære av og jobbe med de aller beste, er fantastisk. Jeg gleder meg!

Er du på let etter en gave?

Mine glass står utstilt i en rekke gallerier rundt om i landet. Nytt av våren, er at jeg også er å finne hos Kunsthåndverkerne i Kongensgate. Her kan du se om det er et galleri i nærheten av deg.

Følg meg på facebook og instagram @palrolandjanssen

Jeg er så glad for all støtte og hyggelige tilbakemelding dere gir meg, det gir glade dager på jobb. Når dere gir meg tommel opp for en ny design som jeg deler på sosiale medier, gir det energi til å fortsette.

Ønsker dere en deilig påske,

Pål

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 by Pål Roland Janssen

  • Facebook Classic