top of page

Glasshytta åpner dørene!

Har du tenkt at du skulle ta deg en tur langs Akerselva, kjenne på våren, ta turen innom glasshytta? Nå er tiden!


Oslo open

Til helgen er det duket for Oslo open, lørdag 27.april. Da åpner kunstnerne dørene til sine atelier. I glasshytta, holder jeg demo kl 13-15. Du er invitert til å følge den!

Benytt anledningen, på østsiden av elva er det hundrevis av kunstnere som inviterer inn. Fortsett nedover elven til noen av dem!Mer info om Oslo open finner du her https://osloopen.no/nb/kunsthelg

 

Prøv dere som glassblåsere!

Lørdag 4.mai og søndag 5.mai arrangerer vi de populære workshopene som gir barn mulighet til å prøve seg som glassblåsere. Arrangementet er for hele familien. Blåsende barn bør være over 7 år, yngre barn er velkomne til å heie på sine eldre søsken. Arrangementet er gratis, takket være samarbeid med Bydel Nordre Aker. 


Glass som materiale er både hardt, uformelig og knusbart – og fantastisk, mykt og føyelig. 

I løpet av tiden vi er sammen, vil dere få lære om hvordan glasset går fra å være mykt til hardt. Dere får se meg, glasskunstner Pål, demonstrere materialet, sammen med glassblåserlærling Janet. Barna får selv prøve seg som glassblåser; De får lage en lysfanger, enten en kule som kan kan henge opp eller et abstrakt skulpturert objekt. Pål vil deretter gjøre en demo hvor han lager et av sine arbeider. Vi avslutter med en omvisning i galleriet. 


Det er ikke så ofte at jeg har slike arrangementer, så det blir raskt fullt. Anbefaler at dere som får nyhetsbrevet, benytter anledningen til å melde dere på før ryktet sprer seg :)
 

Spesiallagede glass?

Går du med en tanke om at du gjerne skulle supplert en av seriene dine fra meg, med glass i en spesiell farge? Har du en ide du vil diskutere med meg? Når vi stenger ovnen, må du vente til over sommeren. Oppfordringen er derfor; Ta kontakt med meg nå; Ovnen er ennå varm i noen uker. Husk også at vi gjør inngravering, om du ønsker en spesiell gave til merkedager som konfirmasjon eller dåp.


Du når meg lettest med en tekstmelding på 46911635 eller en epost til glasspaal@gmail.com


Klassiske champagneskåler

Comments


Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page