top of page

Hva lar du deg fascinere av?

For meg som kunsthåndverker, er det fantastisk å få lov til å jobbe med et materiale med så mange muligheter og egenrådige rammer som glass har.

I fjorten år har jeg prøvet, feilet, knust og feiret i verkstedet. Hver dag like spennende og utfordrende. Hvert eneste anfang med glass (som det heter når jeg henter glass ut av ovnen) må nensomt bearbeides, lyttes til. Hvert eneste glass har sin egen, lille historie i samspill med meg.

Hva er det ved kunsthåndverket som fenger deg?

Bank på døren eller ring : Velkommen i verkstedet!

Vi er ikke er alene om gleden over kunsthåndverk.

Les artikkelen – Vi søker tilbake til ting vi kan ta og føle på, i Aftenpostens Magasinet K og trendekspertene Kråkvik & D'Orazios tolkning av trendene i Aftenposten .

:)Pål

Foto: Sarin Nhek

Søketekst

Jeg lager gjerne bedriftsgaver, firmagaver, julegaver spesielt tilpasset dere. Kunsthåndverk og kunsthåndverksgaver er unike gaver med en historie. En kunstgave bærer i seg all kompetansen og kreativiteten som skal til for å skape vakre glass. Jeg samarbeider med gravør for å kunne markere gavene med firmalogo eller tekst. Dere finner meg i Oslo på Frysja kunstnersenter.

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page