top of page

Underlig vidunderlig glass


Nå har jeg forsvunnet inn i glassblåsebobla igjen. Glemt å fortelle dere at verkstedet er åpent og at jeg gjerne tar i mot besøk.

Når vi skrur på varmen i ovnen, kjæler med den - og sover ved siden av den for å sikre at alt går som det skal i starten, da kribler det i fingrene. Vi kaster inn bøtte etter bøtte med glassmateriale.. bruker et døgn på å smelte, og så er det tiden for å skape. Da glemmer jeg tid og sted. Har du en slik lidenskap som gjør at du forsvinner inn i boblen din?

Uansett håper jeg at du tar turen forbi i høst!

Du skal vite at jeg jobber mye på oppdrag.

Har du en ide du ønsker å få realisert i glass? Har du et lokale hvor du trenger en utsmykning? Har du ansatte som du vil gi en spesiell gave? Gi lyd!

Her er en oversikt over hva som skjer i glasshytta på Frysja;

  • uke 45, 47 &49 : Jeg blåser glass & setter pris på besøk for både titting & handel

  • Lør 23.& søn24.nov: du finner meg på Korsvollmarkedet

  • Søn 1.desember: barneworkshop i studio . Meld interesse med denne lenken

  • Lør 7.& søn 8.desember: julemarked på Frysja. Er du tidlig ute i glasshytta på lørdag, kan du sikre deg noen virkelige godbiter. Tradisjonen tro, kan du også gå på skattejakt: Finner du objektet med 'solgt' lapp, gir vi deg det gratis.

  • Søn 8.desember blåser jeg årets julenisse fra ca kl 13-15. Intensivt, varmt og morsomt å se på!

Vi sees! Pål

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page