top of page

Velkommen innom!


Nå brenner ovnen og det er vår på Frysja. Har vi flaks, kommer det flere runder med godvær - jeg har brukt elva flittig siste ukene etter varm blåsing!

Om du vil bade, titte på at jeg blåser eller kjøpe en presang - enten til deg selv eller til noen du er glad i: kom innom!

Jeg deler hytte med Karen Klim, vi blåser glass annenhver uke. Om du vi ha med deg litt av glassblåsingsprosessen, blåser jeg glass med åpen dør, og synes det er hyggelig med besøk, neste uke og fra uke 22 til midt i juni. I uke 21 kan det være lurt å avtale på forhånd, så du vet at jeg er her.

2.pinsedag - 16.mai - er jeg også på plass!

God pinse!

Pål

tlf 46911635

(send gjerne melding, så svarer jeg når jeg er ferdig med å blåse)

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page