top of page

Kulturnatt med fabeldyr og ellediller


Kulturnatt på Frysja: barneworkshop i glasshytta

Fredag 15.september syder det i Oslo og på kunstnersenteret på Frysja!

Takket være bydel Nordre Aker inviterer jeg til workshop for barn i glasshytta.

Glass som materiale er både hardt, uformelig og knusbart – og fantastisk, mykt og føyelig. I denne workshopen vil barna lære om hvordan glasset går fra å være mykt til hardt, og om hvordan det kan brukes til å lage skulpturer. Vi starter workshopen med å skulpturere fantasidyr i plastelina. Deretter blåser jeg barnas skulptur i glass, med barnet tett på i hele prosessen. Underveis lærer de om, og opplever, glasset som skulpturelt medium. Vi har små grupper, noe som gjør at deltakerne får del i flere prosjekter og mulighet til å lære gjennom de andre deltakerne.

Påmelding finner du ved å trykke her

Glasshytta er samtidig åpen for alle - det er en spennende prosess med små skulpturer som er verdt å følge.

Velkommen!

Instagram
Nyeste innlegg
Arkiv
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page